miércoles, 5 de febrero de 2014

Acta Reunió ESCUDELLA SOLIDÀRIA 5.2.3014


LLOC: Centre Cívic Can Ninetes (Sta. Eugènia, 146 GIRONA)
DATA: Dimecres 5 de Febrer de 2014
HORA: 19:30h

1. Segons el primer punt de l'Ordre del Dia, donem les següents informacions:
 
- Finalment hem tancat l'acord amb l'Ajuntament de Girona, amb el qual se'ns dona la quantitat de 9.000€ en consepte de subvenció per fer front als conceptes derivats del lloguer del Local situat al Passeig d'Olot 68 de GIRONA.
A més, l'Ajuntament just ha fet l'ingrés dels diners de la subvenció esmentada, amb la qual cosa podrem procedir a formalitzar el contracte de lloguer del Local, i donar d'alta els subministraments bàsics del Local (aigua i llum).
 
- En referència el Forum Social Català (FSCAT), finalment no es cel.lebrarà al Local d'ESCUDELLA SOLIDÀRIA degut a que hi han hagut moltes Activitats programades i el Local no té espai suficient per encabir-les a l'hora. 
Tot i això, ESCUDELLA SOLIDÀRIA farà el càttering del FSCAT2014 Girona tal i com es va acordar, i col.laborarà en d'altres tasques i necessitats derivades de l'organització del FSCAT2014 Girona.
 
-S'informa que el  Banc del Temps Pla de Palau organitza una "Quina Festa" pel proper Diumenge 16 de Febrer al Centre Cívic Pla de Palau, i que ESCUDELLA SOLIDÀRIA hi  col.laborarà per donar el berenar als/les participants de l'Acte.
A més, muntarem una parada d'informació per explicar el projecte, i col.laborarem en la  col.locacio de taules i cadires i també assistint en els diferentes activitats que es realitzin.

2. D'acord amb el segon punt de l'Ordre del dia, parlem del necessari per coordinar l'entrada al Local i la posada en marxa de l'activitat al mateix.
Hi ha diversos aspectes derivats de l'inici de l'activitat, i el grup de voluntaris/es assumeix la responsabilitat de treballar al màxim per tirar-ho endavant.
Amb aquest objectiu, acordem fer una trobada extraodinària el Dimarts 11 de Febrer a les 18h a Can Ninetes, per tal que s'hi comencin a exposar les idees de Projectes i/o tallers a desenvolupar.
A més, es fan ja propostes d'activitats de grup a realitzar al barri per tal de conectar amb el teixit Associatiu i la gent del carrer, i quedem que a la reunió de Dimarts s'hi coordinaran tant els grups per tirar endavant aquestes activitats i/o accions de barri, com els grups de treball de l'hort de Sta. Eugènia gestionat per la Mancomunitat Sta. Eugènia-Can Gibert, com l'equip de voluntaris/es per participar a la "Quina festa" del Banc del Temps Pla de Palau, com d'altres activitats que busquin la nostra participació del dia a dia del barri, i la difusió d'ESCUDELLA SOLIDÀRIA.

3. Al torn de Precs i Preguntes no hi ha intervencions.

I amb això, finalitzem la reunió a les 21:30h i posem com a data de la propera trobada ordinària Dimecres 19 de Febrer de 2014 a les 19:30h a Can Ninetes.


Atentament.

ESCUDELLA SOLIDÀRIA



No hay comentarios:

Publicar un comentario