lunes, 17 de julio de 2017

Acta Assamblea Extraodinària Escudella Solidària 13.7.2017




    Lloc: local Escudella Solidària (Passeig d'Olot 68, GIRONA)
    Data: Dijous 13 de Juliol de 2017
    Hora: 20h

Ordre del Dia:
1.Aprovació de l'Acta anterior.

2.Informacions varies sobre la liquidació del deute amb el propietari del local.

3.Formalització canvi de Junta de l'Associació Escudella Solidària. I en cas de no ser així, dissolució de l'Associació.
4.Depenent de l'acord adoptat al punt 3, plantejament futur de l'Associació i el local:

a)Si es formalitza el canvi de Junta, traspàs de la responsabilitat de negociació a la nova Junta i presentació pla de viabilitat del local i d'acció de l'Associació.
b)Si es procedeix a la dissolució de l'Associació, informacions respecte a la finalització del contracte de lloguer del local a mes d'Agost de 2017.

5.Precs i preguntes.   

________________

1.D’acord amb el primer punt de l’Ordre del Dia, passem a l’aprovació de l’Acta de l’Assamblea anterior a data 1 de Març de 2017 (http://escudellasolidaria.blogspot.com.es/2017/03/acta-assamblea-extraodinaria-escudella.html ).
No hi ha esmenes i, per tant es dona per aprovada.

2.D’acord amb el segon punt de l’Ordre del Dia, passem a exposar la situació actual en respecte al pagament del deute amb el propietari del local de Passeig d’Olot 68-70.
Després de la insistència i el respecte pels ritmes burocràtics, l’Ajuntament de Girona ha fet efectiu el pagament de dos terminis dels Pressupostos Participats de Girona 2016, corresponents al 40% i el 45% dels 7.200€ signats en conveni. Aquest 85% del total ja han estat ingressats al compte del propietari del local, i ens ha permès liquidar el deute corresponent a les rendes de lloguer pendents del 2016 i els aspectes derivats d’aquest arrendament.
Així doncs, i a falta de fer les justificacions pertinents, faltarà que l’Ajuntament de Girona faci l’ingrés del 15% restant dels 7.200€ corresponents als Pressupostos Participats de Girona 2016. Un ingrès que preveiem al Setembre, i amb el qual ja haurem liquidat el deute amb el propietari de l’inmoble.
Si a això hi sumem que el pagament de les rendes del 2017 s’han fet efectius, podem dir que l’economia de l’Associació Escudella Solidària està al dia i que el compte amb el propietari estarà a zero. Un fet que ens ens permetrà tornar a fer els tràmits per l’obertura de la porta d’emergència del local.
Així doncs, i arribats a aquest punt, acordem que el nou equip directiu de l’Associació es reunirá amb el propietari del local per presentar-se i parlar sobre la intenció de continuar amb l’arrendament del local. Una intenció aquesta que ja ha estat posada en coneixement per part de l’Ajuntament de Girona, els quals han manifestat la intenció de col.laborar activament en el dia a dia de l’Associació.
I amb això, donem per aprovats els numeros de l’Associació en la liquidació del deute acumulat producte del retard en el pagament dels Pressupostos Participats 2016 de Girona.

3.D’acord amb el tercer punt de l’Ordre del Dia, procedim a fer efectiu el canvi total de la Junta de l’Associació Escudella Solidària.
Les persones sortints de la Junta accepten la finalització de la seva vinculació amb l’Associació, i la gent participant de la nova Junta manifesta la seva intencionalitat de continuar amb el projecte Escudella Solidària.
Així doncs, la junta sortint és la següent:

President: Xavier Villarreal Piedra
VicePresidenta: Anna Lluisa Badia Boadella
Secretària: Rosa Maria Navarro Adell
Tresorer: David Mérida Cruz
Vocal: Antònia Vallés Majoral
Vocal: Josep Maria Dalmau Alsina
Vocal: Ramòn Macaya Bou
Vocal: Beatriz Madueño Solà

I la nova Junta de l’Associació Escudella Solidària estarà formada per les següents persones:

Presidenta: Rosa Monjas
VicePresident: Rabai Faress
Tresorer: Ahmed Rahou
Secretari: Karim Loutati
Vocal: Meryem Ouidern


Es procedeix a fer la votació, i la nova Junta de l’Associació Escudella Solidària és aprovada per unanimitat.

És llavors quan preparem la documentació necessària, i acordem presentar-la a la Generalitat tant aviat com sigui possible per formalitzar el canvi de Junta de l’Associació.


4.D’acord amb el quart punt del Dia, i un cop conegut el canvi de Junta de l’Associació, procedim a coordinar el traspàs de responsabilitats i conèixer el pla de viabilitat de la Junta entrant.

Acordem que, un cop entrat en Registre el canvi de Junta, s’haurà de formalitzar el canvi de noms al compte bancari de l’Associació, fer el trapàs de la documentació d’Escudella Solidària i notificar els canvis al propietari del local. A més, la Junta entrant manifesta la intenció de reunir-se amb el gestor del propietari per acordar els aspectes relacionats amb el futur de l’arrendament del local.

Tanmateix, la Junta entrant presenta un pla de viabilitat futur a on entren diversos actors tals com l’Ajuntament de Girona o la participació al Projecte Lliures d’Òmnium Cultural i Coop 57, amb el qual es pretén aconseguir finançament per projectes socials a través del micromecenatge ciutadà. Un Projecte Lliures que podeu consultar a través dels següents enllaços:



Unes possibilitats aquestes que, juntament amb les dinàmiques habituals de l’Associació i els rols de cadascuna de les persones participants, han d’aconseguir l’objectiu de donar continuitat al Projecte.

Les persones de la Junta sortint manifesten que, tot i desvincular-se de l’Equip directiu de l’Associació, seguirán donant suport a la Junta entrant.

5.Al torn de Precs i Preguntes, es tracten els següents temes:

-Les persones i Entitats participants al local, plantegen propostes d’activitats per donar dinamisme a l’espai i afiançar-se en l’obertura al barri com un espai més de ciutat.
La nova Junta entrant pren nota de les propostes i es compromet a treballar-les després de l’Agost.

-Es planteja la necessitat de modificar els Estatuts de l’Associació per adaptar-ne el redactat a les possibles participacions a línies de subvencions publiques. Una modificació que ha de ser aprovada en Assamblea, la qual convocarà la nova Junta Directiva tant aviat pugui exercir.

-S’informa de la intenció de tornar a participar, com cada Nadal, en la recollida solidària de joguines amb la Creu Roja i l’Associació dels Amics de la Música de Girona. El lloc serà, com cada any, el Centre Cívic Can Ninetes, falta concretar data i acordem que hi participarem com sempre portant la barra de bar de l’event.

-Per últim, i d’acord amb el que s’havia acordat a anteriors Assamblees, parlem d’aplicar barems únicament econòmics davant la possibilitat que l’ONG NouSol demani l’ús del nostre local.

-Per últim, acordem que al mes d’Agost es procedirà a canviar el pany de la porta d’entrada del local, coincidint amb l’entrada de la nova Junta directiva de l’Associació Escudella Solidària.

I amb això, donem per acabada l’Assamblea a les 22h del Dijous 13 de Juliol de 2017.



No hay comentarios:

Publicar un comentario