domingo, 24 de enero de 2016

Valoració Jornada ESCUDELLA SOLIDÀRIA 23.1.2016




Benvolguts/des,
Informar que la Jornada d'Escudella Solidària de Dissabte 23 de Gener de 2016 al Centre Cívic Can Ninetes de Sta. Eugènia de Ter (Sta. Eugènia 146, GIRONA), va ser tot un èxit.
Els tallers de còmic, Henna i té del matí, van ser molt participats. I l'espectacle infantil "Ance Itu Itua?" (producció de La Bambalina) va emplenar el Hall del Centre Cívic.



Al dinar del migdia es van servir més de 160 tastets d'Asado Argentí, CousCous Marroquí i Paella de verdures.

I a la tarda varem gaudir d'un concert amb un fantàstic cartell, col.laboració de l'Associació dels Amics de la Música de Girona (AaMG), format per Double Chick, M.José Herrera-La Cote, Txus Pareras i Ancas The Runner, i acompanyat de té Marroquí, cafès i pastes de Maicena. A més d'una exhibició de dansa del ventre i el sorteig de lots d'Escudella Solidària com productes ecològics del Rebost, classes de taichí i ofimàtica gratuïtes, sessions de massatge i productes marroquins.


La Jornada va durar de10h de matí fins les 19h del vespre, i les persones que hi varen participar van valorar molt positivament el bon ambient, els tallers i activitats infantils, el bon menjar i la bona música de la que varen gaudir.

Una molt bona demostració que el treball conjunt entre Entitats i persones d'àmbits i procedència diverses, és la millor fòrmula per reforçar la sinèrgia i tirar endavant projectes i activitats comunes, les quals fomentin la culturització i empatia de la ciutadania cap a la realitat que vivim als nostres barris de la ciutat de Girona.



Una culturització que, en la jornada de Dissabte, va ser a través de la oída (música), l' olfacte (la olor constant del procés d'el.laboració del menjar), la vista (mostra de tallers), el gust (el menjar divers) i el tacte (sociabilització de totes les persones participants de la Jornada). 

I, per últim, una jornada de la que l'equip d' Escudella Solidària ens sentim molt satisfets per l' evidència que Projectes com el nostre sumen en el respecte, la cohesió i la participació ciutadana.


Aviat.., més. Seguirem informant...


No hay comentarios:

Publicar un comentario