martes, 17 de mayo de 2016

Valoració Jornada Solidària amb les persones Refugiades




Benvolguts/des,

Us informem que la jornada solidària amb les persones Refugiades celebrada el passat Dissabte 14 de Maig de 2016 al Centre Cívic Santa Eugènia, va ser molt positiva i va comptar amb els següents actes:

-14h. Organitzada pel Consell d'Estudiants de la UdG hi va haver una Arrossada a la qual s'hi van aplegar unes 80 persones, els beneficis de la qual van per les iniciatives solidàries que el mateix Consell d'Estudiants estan portant a terme, en benefici del voluntariat que està actuant al camp de Refugiades d'Idomeni.

-Abans i després de l'Arrossada hi varen actuar músics diversos en format acústic.
 
 

-17h. Organitzada pel mateix Consell d'Estudiants hi va haver una performance amb la elaboració d'un graffiti i música punxada per alumnes de la Udg.

-18h. Organitzat per l'Associació ESCUDELLA SOLIDÀRIA i l'Associació dels Amics de la Música de Girona (AaMG), hi va haver un concert solidari amb les Refugiades de Síria amb l'actuació de "Anne Sea and The Platypus", "Jordi Herranz" i "Andrés Hidoque".
Durant el concert hi va haver parlaments de persones voluntàries al camp d'Idomeni, membres de #GironaAcull i promotors de la performance del dia 15 de Maig a Girona.
Tantmateix, i durant el concert, hi varen haver punts d'informació de la ONG EREC (bombers voluntaris a Idomeni), #GironaAcull (amb guardioles de recollida de fons), Escudella Solidària, i la venta de tastets dolços (Maicenas Argentines) i Salats (empanades Senegaleses), té marroquí, begudes Senegaleses i Ratafia catalana.
 
 

Informar que els beneficis de la barra de Bar de la Jornada i les donacions a les guardioles de #GironaAcull varen ser de 300€, els quals ja han estat entregats a voluntaris que Dilluns varen anar al camp de Refugiades d'Idomeni. A més, els beneficis de l'Arrossada varen arribar als 400€.

I agraïr la col.laboració de l'Associació Marroquina SIRAJ, ONG Nou Sol, Associació Senegalesa Cassumai, #GironaAcull, EREC, Associació dels Amics de la Música de Girona, Centre Cívic Can Ninetes i el Consell d'Estudiants de la UdG, per donar forma a aquesta jornada solidària a on, a més de recollir diners per les persones voluntàries, es va fer un excercici de difusió, pedagogia i conscienciació ciutadana, de la realitat que s'està vivint als camps de Refugiats i del drama de la guerra a Síria.

Cap persona Refugiada!
Cap més guerra al mòn!
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario